Leuker kan de belastingdienst het niet maken, maar de virtual assistenten van Regelkanjers kunnen het wel veel makkelijker en minder tijdrovend voor je maken.

De tijd vliegt, als ondernemer weet je daar waarschijnlijk alles van. Ben je nog altijd in de weer met Excel overzichten of factureer je nog door middel van een ingenieus Word-template? Dan wordt het nu toch echt tijd om daar iets aan te doen!

Er zijn verschillende soorten online boekhoudpakketten die het vervelende boekhoudklusje kunnen versnellen en vergemakkelijken. Voor verschillende klanten hebben wij inmiddels de boekhouding geautomatiseerd en zo hebben wij veel tijd én geld voor ze kunnen besparen.

Hoe dan? Door een passend online boekhoudpakket goed in te richten bespaar je tijd! Veel tijd!
Je kan je bank koppelen, dus nooit meer zoeken naar welke debiteuren nog niet betaald hebben of welke facturen jij nog moet betalen. Veel pakketten hebben een scan en herken optie; maak een foto van een bonnetje en stuur deze direct door naar je boekhoudsysteem, die deze voor je verwerkt. Je verstuurt geautomatiseerd je offertes en facturen. Het systeem geeft aan wanneer het tijd is om een debiteur te herinneringen. En je draait makkelijk uitgebreide rapportages uit zodat je direct ziet waar je het meeste winst op behaalt of waar je misschien nog geld zou kunnen besparen.

Voor een aantal klanten hebben wij E-boekhouden ingericht. Een simpel, maar doeltreffend boekhoudpakket. Hieronder een korte video met de mogelijkheden die zij bieden:

 

Uiteraard zijn er nog genoeg andere boekhoudpakketten waar wij ook mee kunnen werken. Bijvoorbeeld: Exact online, Moneybird, Unit4, Afas en Reeleezee.

Kijk je als een berg op tegen een overstap? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en richten je boekhouding helemaal voor je in zodat de BTW aangifte voortaan voor jou ook een eitje is!