“WAAROM MOEILIJK DOEN,

ALS HET SAMEN KAN”

Voor wie regelen wij 

Met veel trots en plezier werken we samen met onze klanten! Stuk voor stuk succesvolle ondernemers in verschillende branches. Coaches, design thinker in de zorg,  aannemersbedrijf of foodtour organisator. We voelen ons snel thuis in jouw branche en de afwisseling maakt ons werk zo leuk!

De gemene deler tussen alle ondernemers waar wij voor werken is hun succes. Te succesvol om alles nog zelf te doen (wat verdere groei in de weg staat), maar (nog) niet de behoefte om personeel aan te nemen. Hierin biedt het team van Regelkanjers de perfecte oplossing; wij nemen het overtollige werk uit handen en denken met onze klanten mee. Zo staan we samen sterker en kan groei gerealiseerd worden.

Lees hieronder alles over wat wij voor onze klanten betekenen:

 

Regelkanjers, regelgezelligheid, het is maar hoe je het wil noemen. De Regelkanjers zijn assertief, denken met je mee en pakken meteen alles aan. Ze draaien hun hand niet om voor de klusjes waar jij niet aan toe komt, of soms simpelweg even geen zin in hebt!

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar ondersteuning op het gebied van secretarieel, administratief en procesoptimalisatie. Het uiteindelijke doel: een duidelijke structuur op beide vlakken creëren in het komende jaar.

Je merkt al gauw dat je op deze twee kan bouwen waardoor ik in een korte tijd al veel uit handen heb kunnen geven en ik heb alle vertrouwen dat we het doel ruim binnen het beoogde tijdsbestek gaan halen.

Kerensa van der Sluys

Bites & Stories

#agendabeheer #e-mailbeheer #organisatie #salesondersteuning #officemanagement #procesoptimalisatie

Regelkanjers, regelgezelligheid, het is maar hoe je het wil noemen. Minke en Susanne zijn assertief, denken met je mee en pakken meteen alles aan. Ze draaien hun hand niet om voor de klusjes waar jij niet aan toe komt, of soms simpelweg even geen zin in hebt!

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar ondersteuning op het gebied van secretarieel en administratief werk, het uiteindelijke doel: een duidelijke structuur op beide vlakken creëren in het komende jaar.

Je merkt al gauw dat je op deze twee kan bouwen waardoor ik in een korte tijd al veel uit handen heb kunnen geven en ik heb alle vertrouwen dat we het doel ruim binnen het beoogde tijdsbestek gaan halen.

Kerensa van der Sluys

Bites & Stories

#agenda-beheer #e-mailbeheer #organisatie #salesondersteuning #officemanagement

De Regelkanjers helpen mij als ZZP-er met mijn office management in de ruimste zin van het woord.

Hun brede inzetbaarheid is erg prettig, omdat ik een grote diversiteit aan taken aan hen kan overdragen. Dit is ook precies wat ik nodig heb binnen mijn bedrijf. 

Allebei hebben ze hun eigen specialiteiten. Ik geef met gerust hart werk uit handen omdat ik weet dat het goed opgepakt wordt en ik tevreden ben met het resultaat.

Tijn Ponjee

Ponjee Advies

#officemanagement #administratie #procesoptimalisatie #contentcreatie #website beheer #(her)positionering #cursusadministratie #sparringspartners

De Regelkanjers helpen mij als ZZP-er met mijn office management in de ruimste zin van het woord.

Hun brede inzetbaarheid is erg prettig, omdat ik een grote diversiteit aan taken aan hen kan overdragen. Dit is ook precies wat ik nodig heb binnen mijn bedrijf. 

Allebei hebben ze hun eigen specialiteiten. Ik geef met gerust hart werk uit handen omdat ik weet dat het goed opgepakt wordt en ik tevreden ben met het resultaat.

Tijn Ponjee

Ponjee Advies

#officemanagement #administratie #procesoptimalisatie #contentcreatie #website beheer #(her)positionering #cursusadministratie #sparringspartners

Mijn probleem was dat ik erg georganiseerd was voor klanten, maar niet voor mezelf. Voor klanten had ik een goed overzicht van alle berichten, maar mijn eigen social media werd eigenlijk nooit bijgewerkt. Daarnaast had ik geen goed overzicht van alle taken die moesten gebeuren voor mijn bedrijf en probeerde ik vooral veel te onthouden. Hoe meer klanten ik kreeg, hoe lastiger dat werd.

 De Regelkanjers zijn flexibel en begrijpen mijn bedrijf helemaal. Ik heb niet veel woorden nodig om duidelijk te maken wat ik wil. Het is fijn om mensen te hebben die je bedrijf begrijpen, mee denken en je helpen. Ik had het veel eerder moeten doen!

Door de samenwerking heb ik veel meer rust gekregen. Doordat ik nu overzicht heb, ben ik niet meer constant bang dat ik iets vergeet. Daarnaast is de samenwerking een goede schop onder de kont om ook wat aan m’n eigen marketing te doen. Ik was vooral voor klanten bezig, maar mijn eigen marketing liet ik versloffen. Doordat de Regelkanjers daar bovenop zitten, deadlines geven en me herinneren, lukte dat nu wel.

Maartje Deams

www.maartjedeams.nl

#socialmedia-ondersteuning #procesoptimalisatie #nieuwsbrieven #e-mail beheer

Mijn probleem was dat ik erg georganiseerd was voor klanten, maar niet voor mezelf. Voor klanten had ik een goed overzicht van alle berichten, maar mijn eigen social media werd eigenlijk nooit bijgewerkt. Daarnaast had ik geen goed overzicht van alle taken die moesten gebeuren voor mijn bedrijf en probeerde ik vooral veel te onthouden. Hoe meer klanten ik kreeg, hoe lastiger dat werd.

 De Regelkanjers zijn flexibel en begrijpen mijn bedrijf helemaal. Ik heb niet veel woorden nodig om duidelijk te maken wat ik wil. Het is fijn om mensen te hebben die je bedrijf begrijpen, mee denken en je helpen. Ik had het veel eerder moeten doen!

Door de samenwerking heb ik veel meer rust gekregen. Doordat ik nu overzicht heb, ben ik niet meer constant bang dat ik iets vergeet. Daarnaast is de samenwerking een goede schop onder de kont om ook wat aan m’n eigen marketing te doen. Ik was vooral voor klanten bezig, maar mijn eigen marketing liet ik versloffen. Doordat de Regelkanjers daar bovenop zitten, deadlines geven en me herinneren, lukte dat nu wel.

Maartje Deams

www.maartjedeams.nl

#socialmedia-ondersteuning #procesoptimalisatie #nieuwsbrieven #e-mail beheer

Ik kan de Regelkanjers aan iedereen die zijn of haar business naar een hoger niveau wil tillen van harte aanbevelen. In korte tijd hebben ze de agenda, mailbox en financiële administratie van mijn bedrijf strak weten te trekken. Ze hebben een goed oog voor bedrijfsoptimalisering en tonen daarbij oprechte betrokkenheid.

Daarbij komen ze met voorstellen voor verbeteringen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Een nieuw systeem of een kleine aanpassing waarmee de bedrijfsprocessen en de uitstraling en impact van het merk een echte boost krijgen. Ik kan heel veel aan hen overlaten en heb het gevoel dat ik blind op ze kan vertrouwen. Heerlijk!

Nienke Thurlings

Jong Burn-out

#officemanagement #administratie #procesoptimalisatie #redigeren #e-mail- en agendabeheer #website beheer #klantenservice #boekhouding

Ik kan de Regelkanjers aan iedereen die zijn of haar business naar een hoger niveau wil tillen van harte aanbevelen. In korte tijd hebben ze de agenda, mailbox en financiële administratie van mijn bedrijf strak weten te trekken. Ze hebben een goed oog voor bedrijfsoptimalisering en tonen daarbij oprechte betrokkenheid.

Daarbij komen ze met voorstellen voor verbeteringen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Een nieuw systeem of een kleine aanpassing waarmee de bedrijfsprocessen en de uitstraling en impact van het merk een echte boost krijgen. Ik kan heel veel aan hen overlaten en heb het gevoel dat ik blind op ze kan vertrouwen. Heerlijk!

Nienke Thurlings

Jong Burn-out

#officemanagement #administratie #procesoptimalisatie #redigeren #e-mail- en agendabeheer #website beheer #klantenservice #boekhouding

De Regelkanjers helpen Zeo met het verbeteren van werkprocessen. Daarnaast verzorgen zij het inwerktraject van onze nieuwe officemanager.

Wij werken al jaren samen met Susanne. De huidige samenwerking is plezierig en zorgt voor rust binnen de organisatie. Zij heeft gezorgd voor een ingewerkte office manager en workflows die werken en gebruikt worden! 

Chris Jongeling

Zeo B.V.

#inwerken #salarisadministratie #organisatie #HR-ondersteuning #officemanagement #vervanging zwangerschapsverlof

Regelkanjers helpt Zeo met het verbeteren van werkprocessen. Daarnaast verzorgt Regelkanjers het inwerktraject van onze nieuwe officemanager.

Wij werken al jaren samen met Susanne. De huidige samenwerking is plezierig en zorgt voor rust binnen de organisatie. Ze heeft gezorgd voor een ingewerkte office manager en workflows die werken en gebruikt worden! 

Chris Jongeling

Zeo B.V.

#inwerken #salarisadministratie #organisatie #HR-ondersteuning #officemanagement #vervanging zwangerschapsverlof

Als een groeiend en druk bouwbedrijf hadden we moeite om de werklast nog aan te kunnen.

Sommige van deze (backoffice) taken uitbesteden aan Regelkanjers is voor ons erg prettig!
Zij helpen ons om de systemen opnieuw en veel efficiënter in te richten.

Onze ervaring met Regelkanjers is erg goed.. Ze zijn slim, professioneel en bieden snel oplossingen door creatief mee te denken en doen (ongevraagd) nuttige suggesties.

Het resultaat voor ons was minder stress en meer efficiëntie. Waardoor we meer nieuwe klanten bezochten, offertes maakten en klussen uitvoerden. Een grote verbetering van de verkoop en ook de winst. Ik zou Regelkanjers aanraden aan elk klein bedrijf dat naar het volgende niveau wil gaan.

Nick Hobbs

Aannemersbedrijf Hobbs

#officemanagement #administratie #procesoptimalisatie #juridische ondersteuning 

Als een groeiend en druk bouwbedrijf hadden we moeite om de werklast nog aan te kunnen.

Sommige van deze (backoffice) taken uitbesteden aan Regelkanjers is voor ons erg prettig!
Minke & Susanne helpen ons om de systemen opnieuw en veel efficiënter in te richten.

Onze ervaring met Regelkanjers is erg goed.. Ze zijn slim, professioneel en bieden snel oplossingen door creatief mee te denken en doen (ongevraagd) nuttige suggesties.

Het resultaat voor ons was minder stress, meer efficiëntie, meer nieuwe klanten bezocht, geprijsd en banen uitgevoerd, en over het algemeen een verbetering van de verkoop. Ik zou Regelkanjers aanraden aan elk klein bedrijf dat naar het volgende niveau wil gaan.

Nick Hobbs

Aannemersbedrijf Hobbs

#officemanagement #administratie #procesoptimalisatie #juridische ondersteuning

 

Het probleem was dat klusjes soms op de lange baan werden geschoven. Bijvoorbeeld social media-berichten: dat kan ook morgen wel. De Regelkanjers zorgen ervoor dat al dat soort dingen gewoon gebeuren. Met een half woord regelen ze het. En: ze zijn een hele goed virtuele stok achter de deur.

Door de inzet van De Regelkanjers heb ik meer rust en overzicht om lekker te ondernemen.

De samenwerking is prettig, to the point en actiegericht. Heerlijk!

Lennart Pilon

Het Rooster

#interviews #bloggen / content creatie #sales ondersteuning #social media ondersteuning 

Het probleem was dat klusjes soms op de lange baan werden geschoven. Bijvoorbeeld social media-berichten: dat kan ook morgen wel. De Regelkanjers zorgen ervoor dat al dat soort dingen gewoon gebeuren. Met een half woord regelen ze het. En: ze zijn een hele goed virtuele stok achter de deur.

Door de inzet van De Regelkanjers heb ik meer rust en overzicht om lekker te ondernemen.

De samenwerking is prettig, to the point en actiegericht. Heerlijk!

Lennart Pilon

Het Rooster

#interviews #bloggen / content creatie #sales ondersteuning #social media ondersteuning  

Vrijblijvend kennis maken?