Wat wij voor jou regelen

De regelkanjers zijn de one-stop-shop voor al jouw (online) business-support. Wij Ondersteunen & Ontzorgen, Organiseren & Structureren en bieden jou de Sales & Marketing Support die je nodig hebt. Lees hieronder meer over wat wij voor jou kunnen doen.

Ondersteunen & Ontzorgen

Ben jij het liefst zo min mogelijk bezig met de dagelijkse rompslomp aan werkzaamheden die nou eenmaal moeten gebeuren? Schakel dan een virtual professional van Regelkanjers in die dat volledig van jou overneemt. Agenda- en e-mailbeheer, plannen en bewaken van deadlines, administratie, schrijven en redigeren van teksten of HR-ondersteuning. Kortom, de (online) business-support die jij nodig hebt. Laat ons jou ondersteunen en wij maken jouw handen vrij.

Organiseren & Structureren

Geen tijd om dat evenement of webinar te organiseren? Of eindelijk dat nieuwe project aan te pakken waar je al tijden over nadenkt? Wellicht groeit jouw bedrijf harder dan de processen aan de achterkant? Of zijn jouw workflows niet optimaal ingericht? Wij brengen samen met jou je doelen in kaart en zorgen dat het binnen jouw visie georganiseerd en gestructureerd wordt. Zo houd jij al je tijd over om te doen waar je echt blij van wordt.

Sales & Marketing Support

Kom je tijd tekort en laat je daardoor leads liggen? Ontbreekt het je aan kennis om jouw online marketing goed op poten te zetten? Laat ons dat voor jou doen! Gezamenlijk werken we aan jouw marketingplan, richten sales funnels in en volgen jouw leads op. Zo zorgen wij voor meer continuïteit en vergroten jouw online zichtbaarheid. Hierdoor bereik jij jouw doelgroep moeiteloos en kan je echt gaan knallen!

Klaar voor de start?

In een vrijblijvende sessie brengen wij in kaart wat jouw “energiegevers” en “energievreters” zijn. We kijken welke processen we efficiënter kunnen inrichten. Jij bepaalt welke taken je met plezier uit handen geeft. We maken een plan van aanpak en bepalen welke vorm van dienstverlening het best bij jouw onderneming past. Is hier geen speld meer tussen te krijgen? Dan gaan we met veel plezier gelijk voor jou aan de slag!

Jij kiest wat bij jou past

Je hebt besloten dat het echt de hoogste tijd is voor de juiste ondersteuning voor jouw bedrijf, maar hoe gaan we dan met elkaar samenwerken? Hieronder vind je de verschillende manieren waarop wij voor jou aan de slag kunnen gaan.

Continu

Jij wilt continuïteit in onze ondersteuning, dan maken we een afspraak met elkaar voor een vast aantal uren in de week. Deze uren werken wij dedicated voor jouw bedrijf.

Flexibel

Jij wilt af en toe ondersteuning en je wilt ons flexibel inschakelen op het moment dat jij dat nodig hebt. Dan is de strippenkaart iets voor jou. Je koopt een aantal uren van te voren in en wij gaan voor je aan de slag.

Projecten

Je schakelt ons in om jouw project(en) te realiseren. Hiervoor spreken wij dan een projectprijs af. Je weet van te voren waar je aan toe bent en binnen welke termijn jouw project afgerond is.

Vrijblijvend kennismaken?