Wij zijn jouw Regelkanjers

Hoi! Wij zijn Minke & Susanne. Liefhebsters van plannen en organiseren, regelen & getting your things done! Geen stilzittende, afwachtende muurbloempjes, maar bezige bijtjes die het liefst jouw zaken op orde maken en houden met een gezonde dosis humor. Daar worden wij blij van. Met gezamenlijk meer dan 20 jaar regelervaring in verschillende branches en functies staan wij samen garant voor een perfecte dienstverlening. Naast Regelkanjers voor de bedrijven waar wij werkten zijn we allebei ervaren ondernemers en begrijpen jou dus als geen ander. Wij stellen ons graag aan je voor en kunnen niet wachten om ook voor jou aan de slag te gaan!

Minke Thieme

Waar ik blij van word? Chaos omzetten in structuur en nieuwe uitdagingen. Verandering teweeg brengen en projecten in goede banen leiden. Een organisatie naar een hoger plan tillen, maar nog het meest van blije ondernemers die hun omzet zien groeien door wat ik voor ze kan doen!

Ik ben geen studiebol, maar een rasechte autodidact. Ik leer het liefst en het snelst in de praktijk en wil dit direct kunnen toepassen. Zo begon ik op mijn 18e mijn carrière met mijn grote mond als Hoofd administratie bij een aannemersbedrijf. Na 3 hele maanden MEAO. “Natuurlijk kan ik jullie papieren administratie omzetten naar een boekhoudprogramma” En met veel succes!

Na jarenlang rommelige boekhoudingen op orde brengen maak ik met dezelfde grote mond de switch naar Regieassistente en werk ik 6 jaar met veel liefde op de filmset. Waarna ik een overstap maak naar Office Manager/Coördinator. Ik gaf leiding aan financiële-, marketing- en secretariële afdelingen bij diverse bedrijven. Richtte allerlei processen opnieuw in en verbeterde de (interne) klantenservice en zorgde ervoor dat de organisatie op rolletjes liep. Naast de ondernemingen die ik tussendoor startte voelde ik mij in de bedrijven waar ik werkte vaker mede-ondernemer dan werknemer en daarmee is de stap naar Regelkanjers samen met Susanne niet meer dan logisch.

Is werken dan het enige in mijn leven? Natuurlijk niet! Ik ben dol op koken. Het liefst gegeten door mijn lieve vrienden mét een goed glas wijn. Zon, zee & strand. Reizen. Een mooi boek. Een goed feest en er is nog zo veel meer!

Susanne de Klerk

Diversiteit en afwisseling in mijn werk geeft mij energie! In mijn carrière, opgebouwd bij diverse organisaties, komt dit naar voren in oa de functie van accountmanager, (tele)sales coach en senior ervaring als office manager en management assistente.
Ik kijk altijd mee met een ondernemersoog, werk met een ondernemersinstelling en een uitdaging is iets wat mij plezier geeft.

Ik creëer een win-win situatie door te doen waar ik goed in ben en hiermee ondernemers echt vooruit te helpen.

Iedereen heeft zijn eigen manier van ondernemen, de verschillende stijlen en variëteit aan klanten en klussen maken van mijn werk een feestje. Het houdt me scherp om intensief virtueel contact te houden en in te springen op adhoc uitdagingen.

Samen met mijn business partner Minke voelt het als één groot feest met ons bedrijf Regelkanjers te knallen voor een ondernemer als jou. Ondersteunen, regelen en structureren…laat mij maar lekker voor je bezig zijn!

En op het moment dat ik dat niet doe? Dan vermaak ik me ook prima. Met mijn vriend en kinderen woon ik in Utrecht, een stad waar ik echt gek op ben. Ik ga graag naar een festival, er op uit met de kids of lekker met vrienden barbecueën in het Julianapark. Daarnaast kookt Minke vaak voor ons, fijn zo’n vriendin!

Verder kennis maken?