“Klaar voor de start?!”

Zo regelen wij dat

In een vrijblijvende sessie brengen wij in kaart wat jouw “energiegevers” en “energievreters” zijn. We kijken welke processen we efficiënter kunnen inrichten. Jij bepaalt welke taken je met plezier en vertrouwen uit handen geeft. We maken een plan van aanpak en bepalen welke vorm van dienstverlening het best bij jouw onderneming past. Is hier geen speld meer tussen te krijgen? Dan gaan we gelijk voor jou aan de slag!

Z

Continu

Jij wilt continuïteit in onze ondersteuning? Dan maken we een afspraak met elkaar voor een vast aantal uren in de week. Deze uren werken wij dedicated voor jouw bedrijf.

FLexibel

Jij wilt af en toe ondersteuning en ons flexibel inschakelen op het moment dat jij dat nodig hebt? Dan is de strippenkaart iets voor jou. Je koopt een aantal uren van te voren in en wij gaan voor je aan de slag.

Projecten

Je schakelt ons in om jouw project(en) te realiseren? Hiervoor spreken wij dan een projectprijs af. Je weet van te voren waar je aan toe bent en binnen welke termijn jouw project afgerond is.

DE REGELKANJERS ZIJN FLEXIBEL EN BEGRIJPEN MIJN BEDRIJF HELEMAAL.

HET IS FIJN OM MENSEN OM JE HEEN TE HEBBEN DIE JE BEDRIJF BEGRIJPEN, MEE DENKEN EN JE HELPEN.

 naar voor wie regelen wij

DE REGELKANJERS ZIJN FLEXIBEL EN BEGRIJPEN MIJN BEDRIJF HELEMAAL. HET IS FIJN OM MENSEN OM JE HEEN TE HEBBEN DIE JE BEDRIJF BEGRIJPEN, MEE DENKEN EN JE HELPEN.

 

NAAR VOOR WIE REGELEN WIJ DAT

Vrijblijvend kennis maken?