fbpx

Help! Een VA… Wat kan ik daar mee?

Of hoe je als ondernemer veel meer tijd over gaat houden om te doen waar jij echt blij van wordt!

Een Virtual Assistent of een Virtual Professional, zoals de Regelkanjers zich noemen… Hét beroep van de toekomst, volgens de beroepengids. Wat is dat eigenlijk en wat heb jij daar als ondernemer aan?

Een virtual assistent kan je vergelijken met een ouderwetse secretaresse, officemanager of managementassistent die werkt op een nieuwerwetse manier. Niet meer op kantoor, maar vanuit huis of waar dan ook ter wereld. Zolang er WiFi is en een telefoon of laptop kan een VA voor jou aan de slag. Geen 9 tot 5, maar ‘altijd’ binnen handbereik. De ondersteuning die jij als ondernemer nodig hebt zit letterlijk in je broekzak of handtas!

Wat doet een VA voor jou? Met de term secretaresse doen we onszelf en alle andere VA’s eigenlijk te kort. Wij nemen jou werk uit handen, structureren en organiseren, ondersteunen en ontzorgen. Zodat jij weer alle tijd krijgt om met volle aandacht met je core-business bezig te zijn in plaats van tijd te verliezen aan alle randzaken. Administratie, e-mail/agendabeheer, (online) Marketing, Sales, Websitebeheer, Procesverbetering, Projectmanagement. Je kan het zo gek niet bedenken of een VA regelt het voor je! Wij zijn daarnaast, net zoals jij, zelfstandig ondernemer en begrijpen dus precies waar jij tegenaan loopt. Wij zijn een volwaardig sparringpartner, geven feedback en denken graag met jou mee om groei voor jouw bedrijf te realiseren.

Klinkt dit goed en voor jou als de ideale oplossing? Vertel ons waar jij momenteel tegenaan loopt en ondersteuning bij kan gebruiken. Omdat wij als geen ander begrijpen dat jouw tijd kostbaar is bieden wij je nu een gratis online speeddate aan van 15 minuten. Tijdens deze date krijg jij binnen een kwartier via skype of telefoon een passend advies waarmee jij gelijk uit de voeten kan.

Reader Interactions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *